Што добиваат, а што губат Македонија и Грција со договорот за надминување на спорот за името

13 Jun 2018 05:30 3
6,008
Канал 5 Телевизија Download
24 25

Канал 5 подготви една компаративна анализа која освен беграунд за почетокот на спорот и како низ годините се менуваа позициите на едната и во зависност на тоа позициите на другата земја.

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

Related of "Што добиваат, а што губат Македонија и Грција со договорот за надминување на спорот за името" Videos