СОНК и МОН се договорија: Десет проценти за наставниците од први јануари

08 Nov 2019 02:04 0
121
Канал 5 Телевизија Download
1 0

10% покачување на платите на просветарите од јануари, е компромисот, кој денеска го постигнаа СОНК и МОН.

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

Related of "СОНК и МОН се договорија: Десет проценти за наставниците од први јануари" Videos