360 gradë - Gjokutaj: Ulëritëse që prokurorit i gjenden dosje në makinë, është shantazh

08 Nov 2019 01:16 1
549
Ora News Lajme Download
6 2

#rtvora #360gradë

Avokati Genc Gjokutaj i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora u shpreh se është e papranueshme që prokurorit t’i gjenden dosje në makinë.

Gjokutaj: Këtu arrestohen zyrtarë, por prona i mbetet hajdutit. Bën 6 muaj burg, del zyrtari dhe prona i ngelet prap atij. I gjithë qëllimi i një procesi penal është të vendosë një të drejtë të shkelur, pra të kthejë pronën tek i zoti. Një çështje penale pezullon edhe çështjen civile në bazë të kodit civil. Rasti është ulëritës nëse është e vërtetë, që prokurorit i gjenden dosje të tilla në bagazh. Ky nuk është rast studimi që prokurori të studiojë dosjet. Nuk i takon Ndojit të studiojë dosjet. Nuk i ka pasur kompetencë dhe nuk i ka thënë njeri për ta hetuar këtë çështje. Ky është mnaterial shtrëngues. Shantazh.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/gjokutaj-uleritese-qe-prokurorit-i-gjenden-dosje-ne-makine-eshte-shantazh

Ndiqni emisionin këtu: https://youtu.be/nI69FwkClZk
Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Related of "360 gradë - Gjokutaj: Ulëritëse që prokurorit i gjenden dosje në makinë, është shantazh" Videos