Pallati 11-katësh në Durrës/ Eksperti zviceran: Nuk bie si godinë, por banorët ...

02 Dec 2019 03:25 10
31,969
Top Channel Albania Download
72 8

Ekspertët shqiptarë dhe të huaj kanë qenë pranë një pallati 11-katësh në Durrës, banorët e të cilit janë të shqetësuar.

Eksperti zviceran është shprehur se godina nuk bie, por banorët nuk mund të qëndrojnë brenda.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

Related of "Pallati 11-katësh në Durrës/ Eksperti zviceran: Nuk bie si godinë, por banorët ..." Videos