Антикорупциска следната година ќе ги проверува судиите и обвинителите

02 Dec 2019 02:09 0
161
Канал 5 Телевизија Download
0 0

Антикорупциската комисија од наредната година ќе ја испитува имотната состојба и судирот на интереси на судиите и обвинителите.
Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

Related of "Антикорупциска следната година ќе ги проверува судиите и обвинителите" Videos

Зевзекманија - Ѓуровизија

Канал 5 Телевизија 11,237