Мемети: И во 2019 граѓаните најмногу се жалат на работата на судската власт

10 Nov 2019 00:38 0
75
Канал 5 Телевизија Download
0 0

И годинава најголем дел од поплаките на граѓаните се за судството вели народниот правобранител Иџет Мемети во неделното интервју за Радио Слободна Европа.

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

Related of "Мемети: И во 2019 граѓаните најмногу се жалат на работата на судската власт" Videos

Зевзекманија - Ѓуровизија

Канал 5 Телевизија 10,996